Bekend van RTL Z

Zijn duo-bureaus geschikt voor mij?

Het grote voordeel van duo-bureaus of multi-bureaus is dat je met duo-bureaus het maximale rendement haalt uit je kantooroppervlakte. Onze duo-bureaus zijn geschikt voor 2 personen. Onze multi-bureaus zijn geschikt voor tot wel 6 personen. Heb je een beperkte ruimte en moeten daar meerdere mensen komen te werken? Dan zijn onze dubbele bureaus een mooie uitkomst. 

Met duo-opstellingen zitten medewerkers redelijk dicht op elkaar. Een echte must-have is dan een scheidingswand. Deze zijn gemaakt van akoestisch materiaal en plaatsen we tussen de bureaus. Hiermee hebben medewerkers privacy en minder last van geluid van anderen.

Ergonomische bureaustoelen

Een goede ergonomische bureaustoel voorkomt gezondheidsklachten en verbetert de arbeidsproductiviteit. Maar hoe kies je nu de juiste bureaustoel? Daar helpen wij, van KSH, u graag bij. Goed om te weten, wij bieden hierbij ook nog een gratis proefplaatsing aan! Met een gratis proefplaatsing bieden wij u de mogelijkheid om de stoel gratis uit te proberen. 

Creëer een complete ergonomische werkplek en combineer een ergonomische bureaustoel bijvoorbeeld met een zit-sta bureau.