Bekend van RTL Z

Zijn duo-bureaus geschikt voor mij?

Het grote voordeel van duo-bureaus of multi-bureaus is dat je met duo-bureaus het maximale rendement haalt uit je kantooroppervlakte. Onze duo-bureaus zijn geschikt voor 2 personen. Onze multi-bureaus zijn geschikt voor tot wel 6 personen. Heb je een beperkte ruimte en moeten daar meerdere mensen komen te werken? Dan zijn onze dubbele bureaus een mooie uitkomst. 

Met duo-opstellingen zitten medewerkers redelijk dicht op elkaar. Een echte must-have is dan een scheidingswand. Deze zijn gemaakt van akoestisch materiaal en plaatsen we tussen de bureaus. Hiermee hebben medewerkers privacy en minder last van geluid van anderen.

Ergonomische bureaustoelen

Minstens net zo belangrijk als een in hoogte verstelbaar bureau: Je bureaustoel. Zit je langer dan 5 uur per dag op een bureaustoel? Dan adviseren wij jou één van onze ergonomische bureaustoelen. Onze ergonomische bureaustoelen voldoen minimaal aan de Europese norm NEN 1335. Wat houdt dit in? De NEN 1335 norm zorgt ervoor dat jouw nieuwe stoel voldoende instelmogelijkheden heeft zodat jij gezond & comfortabel kunt zitten. Je bent er vast van op de hoogte dat een verkeerde zithouding kan leiden tot forse gezondheidsklachten.

Ben je op zoek naar een goede bureaustoel voor intensief gebruik? Dan is een ergonomische bureaustoel van KSH de oplossing.