Bekend van RTL Z

Het juiste bureau bestellen?

Gaat een nieuw bureau kopen, kijk dan ten eerste goed naar uw eigen wensen. Zoekt u een bureau waar u 40 uur per week aan wilt werken of zoekt u een bureau voor thuis waar eens in de week een avond aan gewerkt wordt? Dit neemt niets weg van zitpositie/ergonomie, maar natuurlijk wel wat betreft duurzaamheid en slijtvastheid van de gebruikte materialen.

Werkt u langer aan hetzelfde bureau? Dan is een bureau die goed aansluit bij uw lengte en jouw zithouding wel wenselijk. Hiervoor hebben wij verschillende in hoogte verstelbare bureaus. Deze bureaus zijn in te stellen op uw ideale werkhoogte.

En uw bureaustoel?

Minstens net zo belangrijk als een in hoogte verstelbaar bureau: Uw bureaustoel. Zit u langer dan 5 uur per dag op een bureaustoel? Dan adviseren wij u één van onze ergonomische bureaustoelen. Onze ergonomische bureaustoelen voldoen minimaal aan de Europese norm NEN 1335. Wat houdt dit in? De NEN 1335 norm zorgt ervoor dat uw nieuwe stoel voldoende instelmogelijkheden heeft zodat u gezond & comfortabel kunt zitten. u

U bent er vast van op de hoogte dat een verkeerde zithouding kan leiden tot forse gezondheidsklachten.

Bent u  op zoek naar een goede bureaustoel voor intensief gebruik? Dan is een ergonomische bureaustoel van KSH de oplossing.