Bekend van RTL Z

Ga eens staan!

Zorg goed voor jezelf! Het is een feit dat langdurig zitten kan leiden tot forse gezondheidsklachten. Staand werken is actie en dynamisch werken. Door de juist combinatie en balans van zitten en staan, kunnen ziektes zoals obesitas, diabetes II, hart en vaatziektes worden voorkomen.

Mooi meegenomen: door zitten en staan regelmatig af te wisselen verbrandt u tussen de 150 – 200 kcal per dag.

Zit je de hele dag op kantoor? Dan merk je wellicht dat het aan het eind van de middag wat moeilijker wordt om scherp te blijven. Bij het gebruik van een zit-sta bureau ben je aan het eind van de dag een stuk fitter en productiever. Je partner zal wellicht in het begin wat raar op kijken als u opeens topfit van kantoor thuis komt, maar prettig is het zeker. 

Ergonomische bureaustoelen

Minstens net zo belangrijk als een zit-sta bureau: Je bureaustoel. Zit je langer dan 5 uur per dag op een bureaustoel? Dan adviseren wij jou één van onze ergonomische bureaustoelen. Onze ergonomische bureaustoelen voldoen minimaal aan de Europese norm NEN 1335. Wat houdt dit in? De NEN 1335 norm zorgt ervoor dat jouw nieuwe stoel voldoende instelmogelijkheden heeft zodat jij gezond & comfortabel kunt zitten. Je bent er vast van op de hoogte dat een verkeerde zithouding kan leiden tot forse gezondheidsklachten.

Ben je op zoek naar een goede bureaustoel voor intensief gebruik? Dan is een ergonomische bureaustoel van KSH de oplossing.