Bekend van RTL Z

Ga eens staan!

Zorg goed voor jezelf! Het is een feit dat langdurig zitten kan leiden tot forse gezondheidsklachten. Staand werken is actie en dynamisch werken. Door de juist combinatie en balans van zitten en staan, kunnen ziektes zoals obesitas, diabetes II, hart en vaatziektes worden voorkomen.

Mooi meegenomen: door zitten en staan regelmatig af te wisselen verbrandt u tussen de 150 – 200 kcal per dag.

Zit je de hele dag op kantoor? Dan merk je wellicht dat het aan het eind van de middag wat moeilijker wordt om scherp te blijven. Bij het gebruik van een zit-sta bureau ben je aan het eind van de dag een stuk fitter en productiever. Je partner zal wellicht in het begin wat raar op kijken als u opeens topfit van kantoor thuis komt, maar prettig is het zeker. 

Ergonomische bureaustoelen

Een goede ergonomische bureaustoel voorkomt gezondheidsklachten en verbetert de arbeidsproductiviteit. Maar hoe kies je nu de juiste bureaustoel? Daar helpen wij, van KSH, u graag bij. Goed om te weten, wij bieden hierbij ook nog een gratis proefplaatsing aan! Met een gratis proefplaatsing bieden wij u de mogelijkheid om de stoel gratis uit te proberen. 

Creëer een complete ergonomische werkplek en combineer een ergonomische bureaustoel bijvoorbeeld met een zit-sta bureau.