Bekend van RTL Z

Welk zit-sta bureau is geschikt voor mij?

Wij hebben verschillende zit-sta bureaus in ons assortiment, maar hoe weet je nou welk zit-sta bureau geschikt is voor jou? We hebben zit-sta bureaus die je kunt verstellen met een slinger en zit-sta bureaus die je elektrisch kunt verstellen. Voor elektrische verstelling heb je een stopcontact in de buurt nodig.

Belangrijk is om te kijken naar de werkhoogteverstelling van de tafel. Ons Basic zit-sta bureau is bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar van 73cm tot 121cm. Heb je een lichaamslengte van 1,60 meter, dan is de minimale hoogte 73cm wellicht te hoog voor je. Controleer dus altijd welke werkhoogte jouw bureau moet hebben.

Daarnaast is stevigheid en stabiliteit van het bureau iets om rekening mee te houden. Ons Basic zit-sta bureau heeft 2 kolommen en 1 motor. De duurdere zit-sta bureaus hebben 3 kolommen en 2 motoren, dit zorgt voor een groter werkhoogtebereik en meer stabiliteit tijdens het staand werken. Twijfel je welk zit-sta bureau bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op en laat je door ons adviseren.

Ergonomische bureaustoelen

Minstens net zo belangrijk als een zit-sta bureau: Je bureaustoel. Zit je langer dan 5 uur per dag op een bureaustoel? Dan adviseren wij jou één van onze ergonomische bureaustoelen. Onze ergonomische bureaustoelen voldoen minimaal aan de Europese norm NEN 1335. Wat houdt dit in? De NEN 1335 norm zorgt ervoor dat jouw nieuwe stoel voldoende instelmogelijkheden heeft zodat jij gezond & comfortabel kunt zitten. Je bent er vast van op de hoogte dat een verkeerde zithouding kan leiden tot forse gezondheidsklachten.

Ben je op zoek naar een goede bureaustoel voor intensief gebruik? Dan is een ergonomische bureaustoel van KSH de oplossing.