Bekend van RTL Z

Welk bureau is geschikt voor mij?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Ga dan goed na wat voor jou belangrijk is. Denk hierbij aan de grootte van het blad. Gebruik je 2 beeldschermen? Dan heb je een bureau van minimaal 120x80cm nodig. Kijk ook goed naar de ruimte die je beschikbaar hebt, je moet immers ook fatsoenlijk achter het bureau kunnen zitten. De maat die het meest verkocht worden aan kantoren is 160x80cm.

Ook is het belangrijk om te kijken welk type bureau je wilt. Wilt u alleen zitten achter je bureau of wil je ook graag staan? Als je graag wilt kunnen staan achter je bureau dan is een zit-sta bureau echt iets voor jou.

Ten slotte hebben wij verschillende designs en kleuren waarin wij onze bureaus kunnen leveren. Zo kan je een bureau uitzoeken wat precies bij jouw kantoorruimte past.

Ergonomische bureaustoelen

Minstens net zo belangrijk als een geschikt bureau: Je bureaustoel. Zit je langer dan 5 uur per dag op een bureaustoel? Dan adviseren wij jou één van onze ergonomische bureaustoelen. Onze ergonomische bureaustoelen voldoen minimaal aan de Europese norm NEN 1335. Wat houdt dit in? De NEN 1335 norm zorgt ervoor dat jouw nieuwe stoel voldoende instelmogelijkheden heeft zodat jij gezond & comfortabel kunt zitten. Je bent er vast van op de hoogte dat een verkeerde zithouding kan leiden tot forse gezondheidsklachten.

Ben je op zoek naar een goede bureaustoel voor intensief gebruik? Dan is een ergonomische bureaustoel van KSH de oplossing.