Bekend van RTL Z

Welk bureau is geschikt voor mij?

Op zoek naar een nieuw, professioneel bureau? Ga dan goed na wat voor u belangrijk is. Denk hierbij aan de grootte van het blad. Gebruik je 2 beeldschermen? Dan heeft u een bureau van minimaal 120x80cm nodig. Kijk ook goed naar de ruimte die beschikbaar is, u moet immers ook fatsoenlijk achter het bureau kunnen zitten. De maat die het meest verkocht wordt bij kantoren en kantoorinrichtingen, is 160 bij 80 centimeter.

Ook is het belangrijk om te kijken welk type bureau u wilt. Wilt u alleen zitten achter je bureau of wil je ook graag staand werken? Als u graag wilt kunnen staan achter het bureau dan is een zit-sta bureau waarschijnlijk de beste keuze vuur u.

Ten slotte hebben wij verschillende designs en kleuren waarin wij onze bureaus kunnen leveren. Zo kan u een bureau uitzoeken wat precies bij uw wensen en kantoorinrichting past.

Ergonomische bureaustoelen

Een goede ergonomische bureaustoel voorkomt gezondheidsklachten en verbetert de arbeidsproductiviteit. Maar hoe kies je nu de juiste bureaustoel? Daar helpen wij, van KSH, u graag bij. Goed om te weten, wij bieden hierbij ook nog een gratis proefplaatsing aan! Met een gratis proefplaatsing bieden wij u de mogelijkheid om de stoel gratis uit te proberen. 

Creëer een complete ergonomische werkplek en combineer een ergonomische bureaustoel bijvoorbeeld met een zit-sta hoekbureau.