Bekend van RTL Z

Welke accessoires heb ik nodig?

Als je een bureau koopt is het verstandig om de juiste accessoires erbij aan te schaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan monitorarmen. Wij leveren verschillende monitorarmen en monitorbeugels. Daarnaast leveren wij enkelvoudige monitorarmen (monitorarmen voor één scherm) en dubbelle monitorarmen (u raadt het al, monitorarmen voor twee schermen). Het gebruik van monitorarmen heeft verschillende voordelen. Er staan geen monitoren op uw bureau, wat je meer werkruimte op het bureau geeft.
Bovendien is de monitor op de ideale hoogte in te stellen. Dit gaat ongetwijfeld minder nek en rugklachten geven t.o.v. een monitor die op je bureau staat. Onze monitorarmen zijn geschikt voor VESA 75 en VESA 100, hiermee zijn ze geschikt voor vrijwel alle beeldschermen.

Ergonomische bureaustoelen

Minstens net zo belangrijk als een ergonomische werkplek: Je bureaustoel. Zit je langer dan 5 uur per dag op een bureaustoel? Dan adviseren wij jou één van onze ergonomische bureaustoelen. Onze ergonomische bureaustoelen voldoen minimaal aan de Europese norm NEN 1335. Wat houdt dit in? De NEN 1335 norm zorgt ervoor dat jouw nieuwe stoel voldoende instelmogelijkheden heeft zodat jij gezond & comfortabel kunt zitten. Je bent er vast van op de hoogte dat een verkeerde zithouding kan leiden tot forse gezondheidsklachten.

Ben je op zoek naar een goede bureaustoel voor intensief gebruik? Dan is een ergonomische bureaustoel van KSH de oplossing.