Bekend van RTL Z

Welke accessoires heb ik nodig?

Als u een bureau koopt is het verstandig om direct de juiste accessoires mee te bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een monitorar. Wij leveren verschillende monitorarmen en monitorbeugels. Daarnaast leveren wij enkelvoudige monitorarmen (monitorarmen voor één scherm) en dubbelle monitorarmen (u raadt het al, monitorarmen voor twee schermen). 

Het gebruik van monitorarmen heeft verschillende voordelen. Er staan geen monitoren op uw bureau, wat u meer werkruimte op het bureau geeft.
Bovendien is de monitor op de ideale hoogte in te stellen. Dit gaat ongetwijfeld minder nek en rugklachten geven t.o.v. een monitor die op uw bureau staat. Onze monitorarmen zijn geschikt voor VESA 75 en VESA 100, hiermee zijn ze geschikt voor vrijwel alle beeldschermen.

Ergonomische bureaustoelen

Een goede ergonomische bureaustoel voorkomt gezondheidsklachten en verbetert de arbeidsproductiviteit. Maar hoe kies je nu de juiste bureaustoel? Daar helpen wij, van KSH, u graag bij. Goed om te weten, wij bieden hierbij ook nog een gratis proefplaatsing aan! Met een gratis proefplaatsing bieden wij u de mogelijkheid om de stoel gratis uit te proberen. 

Creëer een complete ergonomische werkplek en combineer een ergonomische bureaustoel bijvoorbeeld met een zit-sta bureau.