Bekend van RTL Z

Proefplaatsing bureaustoelen

Ben je op zoek naar meerdere bureaustoelen, maar vind je het lastig om via onze website een geschikte bureaustoel te vinden? Wij doen ons uiterste best om een stoel zo goed mogelijk te omschrijven op onze website, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je de bureaustoel graag wilt testen. Daarom bieden wij de gratis proefplaatsing aan. Bij een potentiële afname van minimaal 5 stuks, komen wij één of meerdere bureaustoelen gratis op proef brengen. Jullie hebben dan één week de tijd om de stoelen uit te proberen op jullie kantoor.
Wil je een proefplaatsing aanvragen? Op onze productpagina's heb je 3 opties. Je kan het product bestellen, je kan een offerte aanvragen of een gratis proefplaatsing aanvragen. Kies voor proefplaatsing aanvragen en we nemen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen om een proefplaatsing aan te vragen.

Ergonomische bureaustoelen

Zit je langer dan 5 uur per dag op een bureaustoel? Dan adviseren wij jou één van onze ergonomische bureaustoelen. Onze ergonomische bureaustoelen voldoen minimaal aan de Europese norm NEN 1335. Wat houdt dit in? De NEN 1335 norm zorgt ervoor dat jouw nieuwe stoel voldoende instelmogelijkheden heeft zodat jij gezond & comfortabel kunt zitten. Je bent er vast van op de hoogte dat een verkeerde zithouding kan leiden tot forse gezondheidsklachten.

Ben je op zoek naar een goede bureaustoel voor intensief gebruik? Dan is een ergonomische bureaustoel van KSH de oplossing.